EHVS randigaste sexmästeri


Sex M fl är EHVS randiga sexmästeri som sätter en varm och glamourös prägel på Campus i form av alla deras grymma event. Vi är främst för studenter som studerar Marknadsföringsprogrammet, Enterprising & Business Development samt Nationalekonomprogrammet.

Vi arrangerar många olika evenemang under året och det inleds med en Kräftskiva som vi anordnar för de studenter som inte tyckte att nollningen var nog utan vill fortsätta det galna festandet och lära känna fler från universitetet! Några veckor senare är det dags för ekonomhelg då en finsittning arrangeras vilket är en glamourös tillställning med tradition sedan långt tillbaka.

Innan det är dags att åka hem och vila upp sig bjuder vi in till en stämningsfull julsittning, där ett härligt julbord ska avnjutas och ett besök från tomten utlovas. På våren är det ekonomhelg och likt hösten har vi även en finsittning här. Sedan är det äntligen dags för vår kära dagsfest, Dirty Brunch.

Dessutom kan ni se oss bakom baren på Sivans var 6e vecka tillsammans med de andra sexmästerierna. På de bästa festerna kan du alltid hålla utkik efter oss i svart-vit-randigt, vi är där… redo att festa med dig.

En gång randig, alltid randig!

Facebook: facebook.com/SexMFl/
Instagram: instagram.com/sexmfl/

 

Samuel Rönkä

Ordförande Sex m fl
Telefon: 076-174 74 57